Mini Reeksen Flow Art
Met Nila hoop & Laila Kandila

Maak je klaar om getuige te zijn van de ultieme samenwerking
Nila Hoop en Laila Kandila bundelen hun krachten. 
Ze zullen je leren hoe je kunt dansen met verschillende leuke attributen! Dus maak je klaar en bereid je voor op een verrijkende ervaring. Laten we wat magie laten gebeuren!
 

Flow Arts is een algemene term die wordt gebruikt om de kruising van een verscheidenheid aan bewegingdisciplines te beschrijven, waaronder dans, jongleren, vuur-spinning en objectmanipulatie. Wanneer vaardigheden harmoniseren met een creatieve expressie, dan kan er een staat van bewustzijn komen die diep verbonden is met het huidige moment. Dit staat bekend als Flow. 

 

Waarom wil je dit doen? 

 

De meesten beginnen met Flow Arts omdat het leuk is. Er wordt tijd gemaakt voor spel in ons leven. Al snel vinden we een schat aan redenen om door te gaan oefenen. De basisprincipes van een rekwisiet zijn gemakkelijk te leren, maar de mogelijkheden van bewegingen en persoonlijke expressie zijn werkelijk eindeloos. 

 

Flow Art is een lichaam-geest-activiteit zoals Yoga die ons helpt onze geest te focussen en tegelijkertijd onze fysieke vaardigheden aan te scherpen. Het wordt ook wel eens beschreven als een ‘bewegende meditatie’.

 

88€ Voor 4 Lessen

88€ Voor 4 Lessen
 

88€ Voor 4 Lessen

88€ Voor 4 Lessen