Fusion belly dance

Fusion belly dance is in het kort uitgelegd; een moderne variant van traditionele buikdans. Verschillende invloeden komen samen in één dansstijl. Je zou het kunnen zien als een culturele geschiedenis reis met je lichaam. 

 

Zo ga je van indische dans naar hiphop, dan weer meer naar de turkse en de griekse stijl en, hup we zitten terug in Egypte, maar we passeren eerst nog even langs de pop&lock scene, en vergeet die flamenco handjes niet! 

 

Daarnaast is het ook een reis in je lichaam. Je leert lichaamsdelen in verschillende richtingen bewegen, je unlockt spieren die je in tijden niet -of alleszins niet bewust- gebruikt, daarbovenop leer je ze geïsoleerd bewegen en in samenspel met elkaar. 

Al dit heeft invloed op je postuur, wat dan weer een effect heeft op hoe de wereld jou ziet. 

kijk op Laila Kandila haar instagram om haar stijl te ontdekken  !

Leer de basis van Tribal Fusion Belly Dance in deze beginnerscursus! Ontdek fundamentele bewegingen, zoals heupisolaties en golvende armbewegingen, en ontwikkel je lichaamsbewustzijn. We beginnen met de essentie van traditionele buikdans en voegen een unieke fusion twist toe. Perfect voor wie nieuw is in dansen en zijn of haar dansreis wil beginnen.

Prijs : €80
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

Bouw voort op je basiskennis en verfijn je techniek in onze intermediate cursus. Hier gaan we inzetten op combo’s , techniek en verfijning van de bewegingen en duiken we dieper in de diverse stijlen die Tribal Fusion beïnvloeden, zoals flamenco, hiphop, indian. Deze cursus is ideaal voor dansers die hun vaardigheden willen uitbreiden en hun artistieke expressie willen verdiepen.

Prijs : €80
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

Til je dansvaardigheden naar een hoger niveau met onze gevorderde cursus. Verfijn je techniek, leer ingewikkelde combinaties experimenteer met improvisatie. Deze cursus richt zich op techniek, expressie en performance, met een diepere verkenning van de diverse invloeden binnen Tribal Fusion. Ideaal voor ervaren dansers die hun unieke stijl willen ontwikkelen en perfectioneren.

Prijs : €80
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

Leer de basis van Tribal Fusion Belly Dance in deze beginnerscursus! Ontdek fundamentele bewegingen, zoals heupisolaties en golvende armbewegingen, en ontwikkel je lichaamsbewustzijn. We beginnen met de essentie van traditionele buikdans en voegen een unieke fusion twist toe. Perfect voor wie nieuw is in dansen en zijn of haar dansreis wil beginnen. heb je de curcus van Oktober al gevolgd kan het zeker geen kwaad deze nogmaals te volgen. Soms ben je snel mee en kan je naar het volgend niveau maar deze dans is complexer dat je denkt en is body memorie en oefenen een groot deel van deze dans onder de knie te krijgen en is herhaling absoluut een aanrader. Heb je deze curcus geboekt met de vroeg boek actie en voel je dat je een niveua hoger aan kan vraag gerust als er nog plek is op dinsdag mag je die ook volgen.

Prijs : €80
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

In deze cursus maken we een volledige choreografie met verschillende technieken die we in de vorige cursus hebben geleerd. Heb je de combinaties en technieken uit de vorige reeks nog niet gevolgd, dan is het ideaal om eerst die reeks te doen om je voor te bereiden. Zo zul je veel onderdelen van de choreografie al herkennen. Maar als je al veel danservaring hebt en alleen de choreografie wilt leren, dan kun je deze cursus volgen zonder de voorbereiding van de vorige reeks.

Prijs : €80
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

In deze reeks maken we een gevorderde choreografie, waarvan de stijl en sfeer afhankelijk zijn van de leerlingen en mijn gevoel van het seizoen. Wat hebben we nodig? Een donkere choreografie om de winter in te gaan, of juist iets vrolijks na een Indian Summer? Deze keuze laat ik graag open voor de inspiratie van het moment.

Prijs : €80
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

Het is soms moeilijk mezelf naar de dansstudio te slepen, maar telkens als ik eruit kom, ben ik gelukkig en dankbaar dat ik blijf dansen. Vooral in deze dagen is het nog belangrijker om te blijven bewegen 🙂 Met combinaties en plezier, blijven we bewegen om sterk de winter in te gaan. together we Drill trough winter

Prijs : €60
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

Na het leren van veel choreografieën kunnen we soms nonchalant worden met onze techniek omdat we te veel aan ons hoofd hebben: volgorde, formatie, en focus. Hier gaan we terug naar onze technieken en oefenen we samen intensief. We duiken diep in de techniek: strak en gefocust.

Prijs : €60
Zomer Korting -15%
t.e.m 31 aug.

In delen betalen kan ook indien nodig.
Bij afrekenen selecteer je payconiq / cash terplaatse